Utilizare

airfree-cum-functioneaza

 

Camere cu aer curat, mai sanatoase – Tehnologia eficienta si silentioasa oferita de Airfree distruge in siguranta sporii ciupercilor, bacteriile, virusurile si alte microorganisme organice din aer.


 

Alergii respiratorii si astmul – Airfree reduce in mod drastic alergenii organici din aer si ozonul, asigurand un mediu mai curat si mai sigur pentru persoanele alergice. Airfree distruge sporii ciupercilor, bacteriile, virusurile, alergenii din praf, din parul de animale si reduce ozonul, tinandu-le la un nivel minim.


 

Copii si nou-nascuti – Studiile demonstreaza ca reducerea expunerii la acarienii din praf a nou-nascutilor si a copiilor mici va diminua aparitia si dezvoltarea  astmului.


 

Mucegaiuri – Sporii de mucegaiuri aflati in aerul din casa pot cauza potentiale reactii alergice. Acesti spori dau nastere unor noi colonii de mucegaiuri sau le maresc pe cele deja existente. Airfree disturge mucegaiurile din aer si sporii de mucegaiuri, ajutand la prevenirea de noi contaminari.


 

Mirosuri – Airfree poate reduce unele mirosuri cum ar fi mirosul de mucegai, precum si alte mirosuri organice.


Bucatarii si camari – Reducerea fungilor si sporilor in ariile protejate de Airfree ajuta la prevenirea aparitiei mucegaiurilor in produsele alimentare.

Picture2

 

Birouri si cladiri publice – Camerele populate, holurile si lifturile ofera un risc constant de contaminare a angajatilor si a vizitatorilor. Acesta situatie este agravata de fluxul de fungi si alti microbi care intra prin sistemul de aer conditionat, si de ozonul generat de computere, imprimante si aparatele de fotocopiat. Raspandirea bolilor cu transmitere pe cale aeriana isi poate accelera ritmul in acest tip de mediu. Airfree este o arma puternica in reducerea contaminarii prin aer a virusurilor, bacteriilor, fungilor si a unui numar vast de alergeni.


 

Biblioteci si muzee – Sporii ciupercilor care devin mucegai sunt prezenti peste tot. Cand temperatura sau umiditatea din mediu sunt potrivite pentru germinatie, sporii explodeaza si incepe dezvoltarea acestora. Aceasta crestere contamineaza cartile, imbracamintea, documentele si obiectele de arta.  Airfree distruge mucegaiurile, asigurand un mediu mai sanatos pentru cei care il folosesc, si pentru angajatii care lucreaza in birouri.


 

Scoli si gradinite – Bolile cu transmitere prin aer sunt o problema de ingrijorare pentru elevi, studenti, parinti, profesori si factori de conducere. Gripa, meningita, rubeola precum si alti microbi daunatori cauzatori de diverse boli, plutesc liberi prin aer. Utilizarea unitatii Airfree in clasele de studiu demonstreaza ca pertinenta grija factorilor de conducere fata de elevi si personalul institutiei.


 

Polen – Polenul nu este o exceptie si la fel ca si alte microorganisme acesta este distrus in totalitate atunci cand trece prin filtrul de sterilizare al unitatii Airfree. Dupa ce sunt incinerate, particulele nedaunatoare rezultate sunt degajate inapoi in mediu.


 

Ozon (O3) – Ozonul este un gaz foarte toxic care conform Agentiei de protectie a mediului (EPA), poate afecta tesutul plamanilor, poate cauza dureri in piept, iritatie in gat sau poate declansa astmul. Asociatia medicamentului si alimentului din SUA ( FDA – Food and Drug Administration ) recomanda a nu se folosi nici un fel de echipament care genereaza ozon, direct sau indirect,  in spitale sau in spatiile in care sunt prezenti pacientii.  S-a dovedit ca unitatile Airfree reduc ozonul cu mai bine de  26%, de fiecare data cand aerul trece prin filtrul sau de ceramica.


 

Virusuri, bacterii, fungi si germeni – Airfree distruge toate microorganismele daunatoare microscopice de mai sus, inclusiv cei mai mici microbi, precum cei ai meningitei, pneumoniei sau scarlatinei, care nu pot fi captati de catre filtrele de aer sau de catre alte echipamente care utilizeaza tehnologii diferite de cea a Airfree. Cercetatorii confirma ca structura moleculara a virusurilor, fungilor si bacteriilor (compusa in principal din proteine), nu poate supravietui la temperaturi mari precum cele din filtrul de ceramica al unitatii Airfree.

 

Picture1

Spitale, clinici si laboratoare – Contaminarea pe cale aeriana este o problema de ingrijorare pentru cele mai multe spitale. Cu Airfree, mediul din spitale devine mai sigur. Airfree este indispensabil in salile de asteptare, infirmerii si salile de recuperare, datorita eficientei sale in distrugerea bacteriilor, virusilor si fungilor aflati in aer. Airfree reduce de asemenea ozonul care poate afecta pacientii cu deficiente respiratorii. Laboratoarele de asemenea castiga timp prin folosirea Airfree, nemaifiind nevoie sa isi intrerupa activitatea in momentul dezinfectarii chimice a aerului.


 

Restaurante – Airfree ofera o sterilizare continua a aerului. In mod silentios, Airfree ofera o protectie in plus, asteptata de catre proprietarii de restaurante. Toti virusurile si bacteriile care trec prin filtrul ceramic de sterilizare al unitatii Airfree sunt distrusi. Este recomandat ca restaurantele sa ia in considerare schitele arhitecturale de spatiu, pentru a-si asigura o acoperire cat mai exacta in interior in timpul folosirii unitatii Airfree.


 

Acarieni – Multe din reactiile alergice sunt cauzate de acarieni. Acarienii contin fungi si alergeni riscanti, care o data inhalati, cauzeaza reactii alergice. Acest tip de alergeni si fungi sunt distrusi in totalitate de filtrul de ceramica al unitatii Airfree. Reducerea fungilor de catre unitatea Airfree in mediul interior, reduce de asemenea popularea cu acarieni, deoarece acestia din urma au nevoie de anumite tipuri de fungi pentru a supravietui.


 

Aparatura video, filmele (sunet si echipamentul optic). Reducerea sporilor in camerele protejate de Airfree ofera cel mai bun mediu pentru a depozita si a folosi aparatele de fotografiat, video, negativele, si alte echipamente care pot fi afectate de catre fungi. Airfree va protejeaza bunurile personale si amintirile intr-un mod sigur si silentios.


 

Hotelurile si casele de vacanta – Folosirea unitatii Airfree in camerele de hotel arata preocuparea personalului hotelului fata de oaspeti. Utilizarea unitatii Airfree poate contribui la un grad mai mare de ocupare si poate aduce un plus de valoare locului respectiv.


 

Yachturile si vasele de croaziere – Airfree elimina in siguranta sporii ciupercilor, mucegaiurile, acarienii din praf, bacteriile si mirosurile neplacute. Multe dintre acestea contribuie la unele probleme ale proprietarilor de ambarcatiuni.

Picture4

 

 Airfree detine teste independente care ii sustin eficienta.