Tehnologie

Sistemele de purificare a aerului Airfree® sunt sisteme inovatoare, fabricate in Europa, fiind exportate in mai bine de 40 de tari din intreaga lume.

Tehnologia TSS folosita de purificatoarele Airfree® este simpla si eficienta.

Tehnologia TSS  (Thermodynamic Sterilization System ) utilizata de acestea distrug microorganismele din aerul pe care il respiram prin incinerarea acestora la trecerea prin nucleele ceramice incalzite la o temperatura ridicata, de aprox 200 * C. Aerul patrunde si strabate unitatea purificatorului Airfree® prin crearea unui curent de convectie care face ca aerul odata patruns, sa fie sterilizat, racit si apoi eliberat inapoi in incapere.

Tehnologia Airfree® distruge alergenii acarienilor de praf,bacteriile, virusurile, mucegaiuri si sporii diferitelor specii de ciuperci, alergenii din parul de animale de companie, prezente in aerul din incaperi, acesta fiind sterilizat la trecerea prin purificatorul Airfree®.

Tehnologia TSS folosita nu este o tehnologie de filtrare, este naturala si silentioasa, cu consum foarte scazut de energie, fiind neinvaziva pentru mediul ambiant.

Asemenea distrugerii majoritatii germenilor prin fierberea apei, TSS este o metoda simpla si eficienta ce nu necesita consumabile si nu genereaza reziduu prin utilizarea sa, nu necesita inlocuirea unor componente prin utilizare, eficienta sa ramanand aceeasi prin folosirea in timp indelungat.

Purificatoarele Airfree® sunt portabile si sigure, avand un aspect si design extrem de placut si facand fata cu succes oricarui mediu.

Pe buna dreptate, Airfree® este cel mai testat si cel mai sigur purificator de aer din lume!

Picture3

representantes_icones-01